top of page

ABOUT

Είμαστε η 13η σειρά μεταπτυχιακών φοιτητών του Π.Μ.Σ. “Πολιτιστική διαχείριση” του Παντείου Πανεπιστημίου. Στα πλαίσια του μαθήματος “Παραστατικές Τέχνες” με τους Γιάγκο Ανδρεάδη και Δημήτρη Νάκο είχαμε την ευκαιρία να πειραματιστούμε με τον κόσμο του κινηματογράφου!

Για το τελικό αποτέλεσμα των ταινιών που φιλοξενούμε στο site αυτό, δουλέψαμε κλιμακωτά. Αρχικά, όλοι οι σπουδαστές πειραματιστήκαμε με τη συγγραφή σεναρίου και με την καθοδήγηση των καθηγητών μας πήραμε μια γεύση από αυτόν τον πλούσιο κόσμο. Στη συνέχεια,επιλέχτηκαν τέσσερα σενάρια, με βάση τα οποία δημιουργήθηκαν τέσσερις ομάδες εργασίας, ενώ κάθε μέλος ανέλαβε έναν ξεχωριστό ρόλο στην παραγωγή της τελικής ταινίας. Με τον τρόπο αυτό, γίναμε σκηνοθέτες, βοηθοί σκηνοθέτη, υπεύθυνοι παραγωγής, υπεύθυνοι script και ρακόρ, αλλά ακόμα και σκηνογράφοι, ενδυματολόγοι, φωτογράφοι!

Έτσι, δουλέψαμε από τη σύλληψη της αρχικής ιδέας μέχρι τη συγγραφή του σεναρίου, την παραγωγή της ταινίας και το post-production και με περηφάνεια σας παρουσιάζουμε τις τέσσερις ταινίες μας!

bottom of page